Over Bepex Logistics

Bepex Logistics is uw betrouwbare en ervaren partner in logistieke oplossingen. Met meer dan 10 jaar ervaring in de logistieke sector en een dagelijkse distributie van duizenden pakketten beschikt Bepex Logistics over de benodigde ervaring en kennis.

Kwaliteit en een hoge vorm van informatievoorziening is wat u van ons kunt verwachten. Met ons eigen ontworpen ordersysteem en de toepassing van GPS op het gehele wagenpark zijn wij in staat om u direct van de meest uitgebreide en nauwkeurige informatie met betrekking tot Track & Trace te voorzien.

NIWO

Bepex Logistics CV is in het bezit van de NIWO Eurovergunning. NIWO staat voor Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. Hiermee voldoet Bepex Logistics aan de eisen die NIWO stelt op de onderdelen: kredietwaardigheid, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en reéle vestiging. Voor verdere informatie kunt u kijken op de website van het NIWO.

VOG

Zowel Bepex Logistics CV, als rechtspersoon zijnde, als al haar medewerkers bezitten over een VOG. VOG staat voor Verklaring Omtrent het Gedrag. Hiermee wordt aangetoond dat het gedrag in het verleden, van de onderneming en haar werknemers, geen bezwaar vormt voor de uit te voeren taken in de toekomst.

Wij werken enkel met gedreven en gemotiveerd personeel dat een passie heeft voor het chauffeursvak. Hierdoor zal u bij ons altijd een bekwame en vrolijke chauffeur treffen.

Ordercalculator

Momenteel is de ordercalculator nog niet beschikbaar. Binnenkort kunt u hiermee direct de prijs berekenen om uw pakketten van A naar B te laten vervoeren.

Bepex Logistics