Diensten

Distributie en spoedtransport

Snel, sneller en snelst zijn de drie servicetypes die wij in beginsel aanbieden. Voor elke gewenste afhaal- en aflevertijd zoeken wij naar een passende mogelijkheid. Met onze ordercalculator kunt u gemakkelijk uw wensen en de benodigde informatie invoeren waardoor direct uw prijs wordt berekend.

Wijkt uw wens af van de aangeboden opties? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Opslag en Overslag

Binnenkort kunt u hier meer informatie vinden over de mogelijkheden over opslag en overslag.

Servicetypes

In beginsel werken wij vanuit drie verschillende servicetypes: snel, sneller en snelst. Hiermee krijgt u een indicatie wat u kunt verwachten.

Snel: U meldt de zending op de dag voorafgaand de dag van afhaling voor 16:00 aan. Afhaling vindt plaats op dag A tijdens kantooruren. Levering vindt plaats op dag A tijdens kantooruren.

Sneller: U meldt de zending op de dag van afhaling voor 9:00 aan. Afhaling op dag A tijdens kantooruren. Levering op dag A tijdens kantooruren.

Snelst: U meldt de zending op de dag van afhaling aan. Afhaling vindt plaats op dag A. Aflevering vindt plaats op dag A.

Mocht uw behoefte afwijken van de bovenstaande servicetypes, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee.

Ordercalculator

Momenteel is de ordercalculator nog niet beschikbaar. Binnenkort kunt u hiermee direct de prijs berekenen om uw pakketten van A naar B te laten vervoeren.

Bepex Logistics